Recept: Mouse van ham en Huttenkase
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
8Ingrediënten
150 gr gekookte schouderham
1 bakje Huttenkase van 200 gr
1 el geknipte bieslook
peper
2 avocado's
citroensap
voor de garnering
sprietjes bieslook
takjes peterselie
1 bakje Huttenkase van 200 gr
1 el geknipte bieslook
peper
2 avocado's
citroensap
voor de garnering
sprietjes bieslook
takjes peterselie
Bereidingswijze van het recept
Hak de plakjes ham heel fijn en vermeng dit goed met de Huttenkase en de bieslook.
Breng op smaak met peper.
Halveer de avocado's, verwijder de pit, schil ze, snijd het vruchtvlees in plakjes en bedruppel met citroensap en schik de plakjes waaiervormig op een schaal.
Maak bolletjes ven de mousse en leg deze op de schaal.
Garneer met bieslook en peterselie.