Recept: Warme Bisschopswijn
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1/2 sinaasappel,
5 kruidnagels
1/2 kaneelstokje
1/2 fles rode wijn zoals Les Mautres Goustiers Languedoc of Corbieres
3 1/2 dl water
75 gr bruine kandij
5 kruidnagels
1/2 kaneelstokje
1/2 fles rode wijn zoals Les Mautres Goustiers Languedoc of Corbieres
3 1/2 dl water
75 gr bruine kandij
Bereidingswijze van het recept
Boen de sinaasappel goed schoon en snijd hem in plakken.
Doe alle ingredienten in een pan en verwarm de bisschopswijn langzaam.
Laat de kruiden 10 minuten in de wijn trekken, zonder dat deze kookt.
Serveer de bisschopswijn in vuur vaste glazen of kleine kopjes.
Serveer er voor de zoetekauwen eventueel nog wat extra kandij bij.