Recept: Geroosterde kaneelwafels met kersenadvocaat
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 pot kersen op sap
1/2 flesje advokaat
1/2 beker vanillekwark
4 wafels
kaneel
kant en klare slagroom
1/2 flesje advokaat
1/2 beker vanillekwark
4 wafels
kaneel
kant en klare slagroom
Bereidingswijze van het recept
Laat de kersen uitlekken en vang het vocht op in een steelpannetje.
Laat dit kersensap op hoog vuur tot siroop inkoken.
Meng in een kom de kersen met de advokaat en kwark door elkaar.
Rooster de wafels in een broodrooster of een tosti ijzer goudbruin en knapperig en bestrooi ze daarna met kaneel.
Schik de wafels op een bordje, serveer met kersenadvocaat en het kersensap.
De kersen kunnen ook apart bij de wafels worden geserveerd.
Dan is het lekker om ze een beetje warm te maken.