Recept: Bruschetto classico
Recept informatie
Bereidingstijd:
10 minutenAantal personen:
2Ingrediënten
2 eelepels fijngehakte knoflookteentjes
1 eetlepel fijngehakte peterselie
7 verse basilicum blaadjes geplukt
2 verse tomaten, in schijfjes
Mozzarella, in blokjes
zwarte olijven, fijngehakt
4 grote sneden frans brood
Zout
zwarte peper
Extra vierge olijfolie
1 eetlepel fijngehakte peterselie
7 verse basilicum blaadjes geplukt
2 verse tomaten, in schijfjes
Mozzarella, in blokjes
zwarte olijven, fijngehakt
4 grote sneden frans brood
Zout
zwarte peper
Extra vierge olijfolie
Bereidingswijze van het recept
Om het mengsel te maken om het brood in te borstelen.
Combineer knoflook en olijfolie.
Om de specerij voor het brood te maken: Combineer de olijfolie, knoflook, verse peterselie, verse basilicum, oregano, peper, blokjes verse tomaten, zout, blokjes mozzarella en blokjes zwarte olijven.
Snij het brood diagonaal af.
Borstel olijfolie en knoflook mengsel over brood en plaats in oven om voor 3 tot 5 minuten te roosteren of tot randen bruin zijn.
Doe er uit de de oven de specerijen op.