Recept: Rozijnenbol met vers rood fruit
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
6Ingrediënten
1/2 dl slagroom
1 1/2 dl vanillevla
6 krenten of rozijnenbollen
30 gr boter
6 el Old English Marmelade
vers rood fruit zoals aardbeien kersen rode bessen frambozen bramen
1 1/2 dl vanillevla
6 krenten of rozijnenbollen
30 gr boter
6 el Old English Marmelade
vers rood fruit zoals aardbeien kersen rode bessen frambozen bramen
Bereidingswijze van het recept
Klop de slagroom stijf en spatel de vanillevla erdoor.
Snijd de krentenbollen kruislings in, druk de punten open en leg de bollen elk op een stuk aluminiumfolie.
Snijd de boter in 6 stukjes en verdeel ze met Old English Marmelade over de opengesneden broodjes.
Laat ze op de hete barbecue warm worden en laat de boter smelten.
Serveer met de romige vanillesaus en vers rood fruit.