Recept: Gevulde sardientjes in preiblad
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
8Ingrediënten
24 verse sardientjes of diepvries
1/2 rode paprika
1/2 gele paprika
2 grote preien
1 bakje verse roomkaas met mierikswortel van 125 gr
1/2 rode paprika
1/2 gele paprika
2 grote preien
1 bakje verse roomkaas met mierikswortel van 125 gr
Bereidingswijze van het recept
Snijd de sardientjes aan de buikzijde open, spoel binnen en buitenzijde met koud water en dep ze droog met keukenpapier.
Snijd de paprika's in flinterdunne reepjes.
Snij de preien in de lengte in 2en en dompel ze 1 minuut onder in ruim kokend water.
Schep in de buikholte van alle sandientjes 1 tl roomkaas en verdeel de reepjes paprika ertussen.
Rol om ieder sardientje een reep prei.
Steek aan 12 spiesjes 2 gevulde sardientjes.
Rooster ze op de hete barbecue in 10 minuten rondom bruin en gaar.