Recept: Geitenkaas met peper tijm olie
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minuten wachttijd 20 minutenAantal personen:
6Ingrediënten
1 teentje knoflook
1 citroen
1 el groene peperkorrels
2 tl tijmblaadjes
1 dl acaciahoning
3 el olijfolie
6 plakken geitenkaas van 1 1/2 cm dik
of 6 kleine geitenkaasjes
1 citroen
1 el groene peperkorrels
2 tl tijmblaadjes
1 dl acaciahoning
3 el olijfolie
6 plakken geitenkaas van 1 1/2 cm dik
of 6 kleine geitenkaasjes
Bereidingswijze van het recept
Snipper de knoflook.
Boen de citroen schoon, rasp de schil dun af en pers de helft van de citroen uit.
Hak de peperkorrels grof.
Roer de knoflook met de rasp, het sap, de peper, de tijm, de honing en de olie door elkaar en laat de marinade in minstens 20 minuten op smaak komen.
Leg 6 stukken bakpapier van 20x20 cm.
op iets grotere stukken aluminiumfolie.
Verdeel de kaas erover en vouw de folie met het bakpapier langs de kaas omhoog.
Verdeel het olie mengsel erover en rooster de pakketjes 5 minuten op de hete barbecue totdat de kaas iets gesmolten is.