Recept: Roomboterstengels omwikkeld met zalm
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minuten wachttijd 60 minutenAantal personen:
8Ingrediënten
1 pakje roomboterstengels
100 gram gerookte zalm
1/2 komkommer
5 dl volle yoghurt
2 teentjes knoflook
zout
peper
100 gram gerookte zalm
1/2 komkommer
5 dl volle yoghurt
2 teentjes knoflook
zout
peper
Bereidingswijze van het recept
Was de komkommer en snijd de ongeschilde komkommer in de lengte doormidden.
Haal met een theelepeltje de zaadjes eruit en rasp de komkommer fijn.
Doe de komkommerrasp in een zeef en meng er 1 eetlepel zout doorheen, laat in 1 uur het vocht uit de komkommerrasp lekken.
Meng de komkommerrasp dan met de yoghurt, geperste knoflook en peper.
Wikkel een reepje zalm om elke stengel en serveer met de komkommercreme