Recept: Mini Partysnacks
Recept informatie
Bereidingstijd:
45 minutenAantal personen:
10Ingrediënten
10 plakjes diepvries bladerdeeg
1 uitje
300 gr rundergehakt
2 eieren
1/2 zakje kruiden voor speklapjes
zout
peper
1 uitje
300 gr rundergehakt
2 eieren
1/2 zakje kruiden voor speklapjes
zout
peper
Bereidingswijze van het recept
Laat de plakjes bladerdeeg naast elkaar ontdooien.
Pel en snipper intussen het uitje.
Doe het gehakt in een kom en meng het uitje 1 losgeklopt ei, de speklapjeskruiden, zout en peper naar smaak erdoor.
Vorm van het gehakt 10 rolletjes van 10 cm.
Leg op elk plakje bladerdeeg een rolletje gehakt, rol het deeg erom en plak de randen vast met wat water.
Snijd de rolletjes in 3 stukken en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
Klop het resterende ei los en bestrijk hiermee het deeg.
Bak de partysnacks in het midden van een voorverwarmde oven van 200 graden C in 30 minuten goudbruin en gaar.