Recept: Kaasstengels

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
15 minuten wachttijd 20 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

6 plakjes bladerdeeg diepvries
50 gr geraspte kaas
1 eiwit
1 tl kerriepoeder

Bereidingswijze van het recept

  1. Laat de plakjes bladerdeeg in 10 minuten ontdooien.

  2. Verwarm intussen de oven voor op 200 graden C.

  3. Verdeel de geraspte kaas over 3 bladerdeegplakjes.

  4. Leg de andere 3 plakjes op de kaas.

  5. Snijd iedere dubbele plak in 4 repen.

  6. Druk de randen van elke reep goed aan.

  7. Klop het eiwit met de kerriepoeder los.

  8. Bestrijk de bovenkanten van de reepjes met het eiwit.

  9. Leg de reepjes op een met bakpapier beklede plaat.

  10. Bak de reepjes in 10 minuten in het midden van de oven gaar en bruin.

  11. Serveer de kaasstengels warm of koud.