Recept: Kaasbolletjes met Ardernnerham en amandelen
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minuten wachttijd 30 minutenAantal personen:
5Ingrediënten
1 pakje Mon Chou
100 gr verse geitenkaas
50 gr Ardennerham
1 zakje amandelschaafsel
100 gr verse geitenkaas
50 gr Ardennerham
1 zakje amandelschaafsel
Bereidingswijze van het recept
Mon Chou en geitenkaas in kom doen en op warme plaats in 10 minuten zacht laten worden.
Ham in fijne reepjes snijden.
Aan kaas toevoegen en tot glad mengsel roeren.
In koelkast in 30 minuten koud en stevig laten worden.
Op bord amandelschaafsel strooien.
Met koele handen van kaasmengsel 15 ronde balletjes vormen.
Kaasbolletjes door amandelschaafsel rollen.
Tot gebruik in koelkast bewaren.
Kaasbolletjes op schaal leggen met cocktailprikkers.