Recept: Reuzenchampignons gevuld met kip en pasta

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
45 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

12 reuzenchampignons
300 gr kipfilet
1 1/2 dl room
2 tl tijmblaadjes
1 ei
100 gr.blauwe kaas
500 gr gekookte pasta
2 dl melk
2 tenen knoflook
6 stengels bosui

Bereidingswijze van het recept

  1. Verwijder de stelen van de champignons en doe de stelen in de keukenmachine.

  2. Hol de champignons uit met behulp van een theelepel en doe de stukjes eveneens in de keukenmachine bij de stelen.

  3. Voeg de kip, room, tijm en knoflook toe en draai alles fijn.

  4. Voeg nu het ei toe en draai nogmaals tot een gladde massa.

  5. Plaats de uitgeholde champignons op een ovenplaat en vul ze met het mengsel uit de keukenmachine.

  6. Zet de plaat 25 minuten in de oven op 180 graden C.

  7. Doe de kaas, pasta en melk in een pan en verwarm het al roerend tot de kaas gesmolten is.

  8. Verdeel de pasta en de saus over de borden, plaats de champignons op de pasta en bestrooi met de gesneden bosui.