Recept: Paastaart van biskwie

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
30 minuten wachttijd 210 minuten
Aantal personen:
8

Ingrediënten

100 gr volkoren biskwie
2 dl cacaopoeder
80 gr gesmolten boter
1/4 l slagroom
200 gr MonChou verse roomkaas
7 el advocaat
50 gr basterdsuiker
4 blaadjes gelatine
paaseitjes om te garneren

Bereidingswijze van het recept

  1. Verkruimel de volkoren biskwie en roer er de cacaopoeder en de gesmolten boter door.

  2. Verdeel het mengsel over de bodem van een springvorm van 20 cm en druk glad.

  3. In de koelkast hard laten worden in 30 minuten.

  4. Klop in een kom de slagroom.

  5. Klop de MonChou en voeg de advocaat en de basterdsuiker toe en roer met de mixer tot een soepele massa.

  6. Week 4 blaadjes gelatine enkele minuten in koud water.

  7. Knijp de gelatine goed uit, en los in 3 el water op en roer het door het MonChou mengsel.

  8. Spatel de slagroom door het mengsel en verdeel over de taartbodem.

  9. Laat de taart minimaal 3 uur in de koelkast opstijven.

  10. Verwijder de rand van de springvorm.

  11. Garneer de taart met toefjes slagroom en paaseitjes.