Recept: Kokos Kerrie Ei
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
4 eieren
6 takjes selderij
1el Curry
1 el mayonaise
1 el ketjap manis
2 el seroendeng
zout
peper
12 rozijnen
6 takjes selderij
1el Curry
1 el mayonaise
1 el ketjap manis
2 el seroendeng
zout
peper
12 rozijnen
Bereidingswijze van het recept
Eieren in 10 minuten hard koken.
Onder koud stromend water afspoelen en laten afkoelen niet pellen.
Met scherp mesje voorzichtig kopjes van eieren afsnijden.
Met theelepeltje eierschalen boven kom leegscheppen.
Eierschalen bewaren.
Eieren fijnprakken.
4 Takjes selderij erboven fijnknippen.
Curry, mayonaise, ketjap en seroendeng erdoor roeren.
Op smaak brengen met zout en peper.
Eierschalen vullen met eimengsel en in eierdopje zetten.
Garneren met rozijnen en rest van blaadjes selderij.