Recept: Aardbeien advocaatpudding
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minuten wachttijd 120 minutenAantal personen:
6Ingrediënten
2 dl blanke vla
1 dl advocaat
1/8 liter slagroom
2 pakjes aardbeien yoghurtbavarois
6 chocolade paashaasjes
spuitbus slagroom
1 dl advocaat
1/8 liter slagroom
2 pakjes aardbeien yoghurtbavarois
6 chocolade paashaasjes
spuitbus slagroom
Bereidingswijze van het recept
Doe de vla, de advocaat en de slagroom in een hoge kom en voeg de inhoud van het pakje bavarois toe.
Klop met een mixer, op de hoogste stand, 3 minuten tot er een stevige, luchtige massa ontstaat.
Schep de bavarois in een met koud water omgespoelde puddingvorm en laat de pudding in de koelkast in 2 uur opstijven.
Houd de vorm even in heet water en stort de pudding op een schaal.
Garneer met de paashaasjes en toefjes slagroom.