Recept: Saro supa
Recept informatie
Bereidingstijd:
60 minutenAantal personen:
6Ingrediënten
6 koppen visbouillon of half om half mosselvocht en water
4 middelgrote tomaten geschild van zaden ontdaan en in stukken gesneden
1/2 tl suiker
1/4 tl zout
Versgemalen zwarte peper
1 1/2 el olijfolie
1/2 kop rijst
1 el citroensap
2 el fijngesneden peterselie
4 middelgrote tomaten geschild van zaden ontdaan en in stukken gesneden
1/2 tl suiker
1/4 tl zout
Versgemalen zwarte peper
1 1/2 el olijfolie
1/2 kop rijst
1 el citroensap
2 el fijngesneden peterselie
Bereidingswijze van het recept
Doe de visbouillon, tomaten, suiker, zout, peper en olijfolie in een stevige soeppan en breng het aan de kook en laat 5 minuten op een flink vuur doorkoken.
Draai het vuur lager en laat de soep nog 30 minuten zachtjes koken.
Voeg de rijst toe en laat nog 15 minuten goed doorkoken.
Roer het citroensap en de peterselie erdoor en dien onmiddellijk op.