Recept: Runder en wildbouillon

Meer recepten in de categorie:

Soepen, met vlees
Voorgerechten, Warm18

Recept informatie

Bereidingstijd:
5 uur
Aantal personen:
4

Ingrediënten

500 gr runder poulet
1 stuk mergpijp
of 500 gr afsnijdsel van wild
6 jeneverbessen
2 teentjes knoflook
Ui
Prei
Wortel
Bleekselderij
1 takje tijm
1 blaadje laurier
1 kruidnagel
1 stukje foelie
Enkele takjes peterselie

Bereidingswijze van het recept

  1. Het vlees in een grote pan leggen en 2 liter water erbij schenken, tegen de kook aan brengen en eerste 5 minuten schuim van water afscheppen.

  2. De fijngesneden groenten en de tijm, kruidnagel foelie en peterselie toevoegen en de bouillon 5 uur zachtjes laten trekken, maar net niet koken.

  3. Daarna de bouillon zeven en het vlees kunt u als vulling voor de soep gebruiken.