Recept: Romige pompoensoep
Recept informatie
Bereidingstijd:
55 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
750 gr pompoen
1 ui
2 teentjes knoflook
3 el olie
1 liter groentebouillon
2 el sherry
Peterselie
Peper
Zout
1 dl sojacuisine natuurvoedingswinkel
Amandelschaafsel
1 ui
2 teentjes knoflook
3 el olie
1 liter groentebouillon
2 el sherry
Peterselie
Peper
Zout
1 dl sojacuisine natuurvoedingswinkel
Amandelschaafsel
Bereidingswijze van het recept
Schil de pompoen en snijd het vruchtvlees klein en snipper de ui en pers de knoflook uit.
Fruit nu de ui met de knoflook in de olie glazig en voeg de pompoen toe en laat dit een paar minuten zachtjes stoven.
Schenk er de bouillon en de sherry bij, voeg wat fijngeknipte peterselie en naar smaak peper en zout toe en laat de soep in 30 minuten zachtjes gaar koken.
Roer er de sojacuisine door, schep de soep in de borden en bestrooi die met wat geroosterd amandelschaafsel.