Recept: bimi met citroenmozzarella
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
6Ingrediënten
50 gram pijnboompitten
2 bollen mozzarella
4 eetlepels olijfolie
1/2 citroen schoongeboend
500 gram bimi of broccoli
2 bollen mozzarella
4 eetlepels olijfolie
1/2 citroen schoongeboend
500 gram bimi of broccoli
Bereidingswijze van het recept
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan met antiaanbaklaag tot ze goudbruin zijn.
Laat ze afkoelen.
Scheur de mozzarella in grove stukken en druppel er de olijfolie over.
Rasp de schil van de citroen en schep die door de mozzarella, breng op smaak met zout en versgemalen peper.
Snijd de houtachtige uiteinden van de bimi en stoom ze in een mandje of vergiet boven kokend water in 7 minuten beetgaar.
Doe de bimi in een schaal,verdeel de mozzarella erover en bestrooi met pijnboompitten.