Recept: Mexicaansesaus
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
3 kleine Spaanse pepers
1 rode en 1 groene paprika
1 bosje bieslook
1 bosje peterselie
1 takje tijm
2 grote, gepelde tomaten
4 eetl. boter
1/4 l slagroom
1 eetl. citroensap
3 eetl. tomatenpuree
1 theel. tabasco
1 theel. worcestershiresaus
zout
cayennepeper
1 rode en 1 groene paprika
1 bosje bieslook
1 bosje peterselie
1 takje tijm
2 grote, gepelde tomaten
4 eetl. boter
1/4 l slagroom
1 eetl. citroensap
3 eetl. tomatenpuree
1 theel. tabasco
1 theel. worcestershiresaus
zout
cayennepeper
Bereidingswijze van het recept
De pepers met de schoongemaakte en in blokjes gesneden paprika en de kruiden in een mengbeker pureren.
De uien fijnsnijden en in de boter glazig fruiten.
De puree toevoegen en even opkoken.
De slagroom, het citroensap en de tomatenpuree goed door elkaar roeren, tabasco, Worcestershiresaus, zout en cayennepeper toevoegen en de saus nog 3 minuten zacht laten koken.
Warm serveren