Recept: Babas
Recept informatie
Bereidingstijd:
60 minutenAantal personen:
n.v.tIngrediënten
1 portie savarinbeslag
Voor de siroop
85 gr vloeibare honing
85 gr lichte suikerstroop
1.25 dl water
3 el bruine rum
Voor de siroop
85 gr vloeibare honing
85 gr lichte suikerstroop
1.25 dl water
3 el bruine rum
Bereidingswijze van het recept
Vet 12 baba vormpjes van 9 cm doorsnee in.
Maak het beslag en vul de vormpjes hiermee voor de helft en laat ze afgedekt 25 minuten rijzen tot de vormpjes voor tweederde vol zijn, verwarm nu de oven voor op 200 graden C en bak de babas in 10 tot 15 minuten goudbruin.
Laat ze afkoelen in de vormpjes en stort ze op een rooster.
Prik ze rondom in.
Verwarm de ingredienten voor de siroop en bestrijk hiermee de babas.
Garneer ze met slagroom, bigarreaux of verse vruchten.