Recept: Cashewnotenpesto

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
10 minuten
Aantal personen:
n.v.t

Ingrediënten

1 zakje verse koriander 15 gr
1 teentje knoflook
75 g gezouten cashewnoten
50 g geraspte Parrano of oude Goudse
1/2 dl olijfolie

Bereidingswijze van het recept

  1. Koriander, inclusief steeltjes, fijn hakken.

  2. Knoflook pellen en uitpersen.

  3. In keukenmachine of vijzel cashewnoten fijnmalen of wrijven.

  4. Koriander, knoflook en kaas toevoegen en geheel fijnmalen.

  5. Zoveel olie toevoegen dat smeuig mengsel ontstaat.

  6. De pesto is in de koelkast enkele dagen houdbaar.

  7. Lekker op stokbrood, geroosterd brood, crostini, ciabatta met kipfilet en tomaat, door pasta, in kipgerechten en gerechten met tomaat.