Recept: Cashewnotenpesto
Recept informatie
Bereidingstijd:
10 minutenAantal personen:
n.v.tIngrediënten
1 zakje verse koriander 15 gr
1 teentje knoflook
75 g gezouten cashewnoten
50 g geraspte Parrano of oude Goudse
1/2 dl olijfolie
1 teentje knoflook
75 g gezouten cashewnoten
50 g geraspte Parrano of oude Goudse
1/2 dl olijfolie
Bereidingswijze van het recept
Koriander, inclusief steeltjes, fijn hakken.
Knoflook pellen en uitpersen.
In keukenmachine of vijzel cashewnoten fijnmalen of wrijven.
Koriander, knoflook en kaas toevoegen en geheel fijnmalen.
Zoveel olie toevoegen dat smeuig mengsel ontstaat.
De pesto is in de koelkast enkele dagen houdbaar.
Lekker op stokbrood, geroosterd brood, crostini, ciabatta met kipfilet en tomaat, door pasta, in kipgerechten en gerechten met tomaat.