Recept: sinaasappel mosterd saus
Recept informatie
Bereidingstijd:
10 minutenAantal personen:
n.v.tIngrediënten
1 ui
200 cc sinaasappelsap vers geperst of uit pak
2 el grove mosterd
1 el olijfolie
2 tl maizena
200 cc sinaasappelsap vers geperst of uit pak
2 el grove mosterd
1 el olijfolie
2 tl maizena
Bereidingswijze van het recept
Bak op middelmatig vuur de klein gesneden ui aan in de olijfolie.
Laat een paar minuten bakken, af en toe omroeren.
De sinasappelsap tot op een paar slokjes na toevoegen en samen met de ui aan de kook brengen.
De mosterd erbij doen en helemaal los roeren.
De maizena aanmaken met de overgebleven sinasappelsap en toevoegen aan de kokende massa.
Goed omroeren en nog een paar minuten zachtjes laten pruttelen.
Bij vis kun je dille toevoegen, en bij vlees rozemarijn.
Een makkelijk te maken saus die met kleine aanpassing makkelijk bij gerechten te combineren is.