Recept: Buffet saus

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
30 minuten
Aantal personen:
n.v.t

Ingrediënten

4 potjes zilveruitjes en het vocht
1 laurierblad
4 el suiker
2 flessen tomatenketchup
maizena
2 glazen witte wijn
2 pakken rozijnen

Bereidingswijze van het recept

  1. Laat de uitjes uitlekken en vang het vocht op in 2 verschillende kommen.

  2. In een deel van het vocht wel je de rozijnen.

  3. De andere helft van het vocht opkoken met het laurierblad.

  4. Voeg er de suiker aan toe en de tomatenketchup en laat even opkoken.

  5. Zonodig binden met wat maizena.

  6. Voeg dan de rozijnen met het vocht toe.

  7. Doe de uitjes erbij en laat nog even doorkoken.

  8. Voeg op het laatste de 2 glazen witte wijn toe.