Recept: Buffet saus
Recept informatie
Bereidingstijd:
30 minutenAantal personen:
n.v.tIngrediënten
4 potjes zilveruitjes en het vocht
1 laurierblad
4 el suiker
2 flessen tomatenketchup
maizena
2 glazen witte wijn
2 pakken rozijnen
1 laurierblad
4 el suiker
2 flessen tomatenketchup
maizena
2 glazen witte wijn
2 pakken rozijnen
Bereidingswijze van het recept
Laat de uitjes uitlekken en vang het vocht op in 2 verschillende kommen.
In een deel van het vocht wel je de rozijnen.
De andere helft van het vocht opkoken met het laurierblad.
Voeg er de suiker aan toe en de tomatenketchup en laat even opkoken.
Zonodig binden met wat maizena.
Voeg dan de rozijnen met het vocht toe.
Doe de uitjes erbij en laat nog even doorkoken.
Voeg op het laatste de 2 glazen witte wijn toe.