Recept: Chilisaus
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
n.v.tIngrediënten
2 teentjes knoflook
1 afgestreken el aardappelmeel
2 gedroogde rawits
5 el tomatenketchup
2 el olie
1 el suiker
1 rode lombok
1 1/2 bouillontablet
1 afgestreken el aardappelmeel
2 gedroogde rawits
5 el tomatenketchup
2 el olie
1 el suiker
1 rode lombok
1 1/2 bouillontablet
Bereidingswijze van het recept
Pel de knoflook en wrijf ze samen met de rawits fijn in de vijzel.
Snijd de rode lombok heel fijn.
Fruit de knoflook, de rawits en de lombok in de olie.
Voeg 3 1/2 dl.
water, de tomatenketchup, de suiker en de bouillontabletten toe.
Maak het aardappelmeel aan met 1 eetl.
water en voeg het al roerende toe aan de saus.
Maak de saus af op een zoetzure smaak en laat ze afkoelen