Recept: Bonensalade met kruidenkaas en mangosaus
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 potje Hak haricots verts
1 plak kruidenkaas 250 gr
1 rode ui
1 rode paprika
1 gele paprika
Zout
peper
Voor de saus
1 Eosta mango
200 ml yoghurt
1 el olijfolie
1 el wijnzazijn
wat fijngehakte verse tuinkruiden zoals
peterselie, bieslook, basilicum niet teveel overheerst snel
1 plak kruidenkaas 250 gr
1 rode ui
1 rode paprika
1 gele paprika
Zout
peper
Voor de saus
1 Eosta mango
200 ml yoghurt
1 el olijfolie
1 el wijnzazijn
wat fijngehakte verse tuinkruiden zoals
peterselie, bieslook, basilicum niet teveel overheerst snel
Bereidingswijze van het recept
Snijdt de kaas en paprikas in kleine stukjes en snipper de ui.
Meng alle ingredienten ook de haricots verts in een schaal en breng dit op smaak met zout en peper en een scheutje olijfolie.
Voor de saus,pureer de mango houd een paar mooie schijfjes achter voor de garnering.
Meng dit met de yoghurt, olijfolie, azijn en de fijngehakte kruiden.
Serveer de saus apart bij de salade.
Lekker met stokbrood.