Recept: Pittige vruchtencurry
Recept informatie
Bereidingstijd:
30Aantal personen:
4Ingrediënten
2 bananen Max Havelaar of Chiquita
2 mangos Eosta
4 perziken
1 ananas Oke
40 gr boter
1 rood uitje gesnipperd
3 el donkerbruine suiker
2 el kerriepoeder of massala hindoestaans
4 el Appelsientje sinaasappelsap
2 mangos Eosta
4 perziken
1 ananas Oke
40 gr boter
1 rood uitje gesnipperd
3 el donkerbruine suiker
2 el kerriepoeder of massala hindoestaans
4 el Appelsientje sinaasappelsap
Bereidingswijze van het recept
Smelt de boter zodat deze lichtbruin word en fruit de ui in de boter.
Roer de bruine suiker en de kerrie poeder erdoor en voeg het sinaasappelsap toe.
Laat alles even koken.
Snijd de vruchten in mooie blokjes en schijfjes en hou wat appart voor de garnering.
Meng de vruchten in een schaal met de kerriesaus.
Doe alles in een ovenschaal en zet deze 20 minuten in de oven op 220 graden C .
Garneer de ovenschaal met het achtergehouden fruit.
Je kunt het groen van de ananas als deksel gebruiken of apart op een schaaltje erbij zetten.