Recept: Gebakken banaan met sorbetijs,fruitsalade en mascarpone

Meer recepten in de categorie:

Fairfood, Nagerechten

Recept informatie

Bereidingstijd:
15 minuten wachttijd 60 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

4 Eosta bananen
1 Eosta sinaasappel
1 Eosta mango
2 perzikken
250 gr Eosta druiven
250 gr mascarpone
5 el jam smaak naar keuze
klontje Campina roomboter
400 gr mangopuree van Eosta mangos
100 gr Fair Trade Original ruwe rietsuiker

Bereidingswijze van het recept

  1. Bak de bananen in roomboter tot ze goudbruin zijn kijk uit dat de boter niet verbrand.

  2. Snij het fruit.

  3. Meng de mascarpone met de jam en meng dit voorzichtig door het fruit.

  4. Maak het ijs door de mangopuree te mengen met de suiker en deze in een rvs bak in de vriezer te doen.

  5. Roer om de 15 min de massa door elkaar tot deze de juiste consistentie heeft.

  6. Doe de bananen op bord, leg hiernaast een timbaaltje fruitsalade en een bolletje ijs.

  7. Garneer met wat fijngeneden munt en besprenkel met likeur.

  8. Je kan ook de jam mascarpone aanlengen met wat vruchtensap en als saus serveren.