Recept: Peche melba
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
4 perziken
1 bakje frambozen
1 tl poedersuiker
1 dl slagroom
vanillesuiker
Zakje amandelschaafsel
Dubbeldrank Mango en Guanabana
1 bakje frambozen
1 tl poedersuiker
1 dl slagroom
vanillesuiker
Zakje amandelschaafsel
Dubbeldrank Mango en Guanabana
Bereidingswijze van het recept
Wrijf de frambozen fijn door een zeef of pureer ze met een staafmixer.
Roer er daarna een afgestreken theelepel poedersuiker door en zet het koel weg.
Klop de slagroom met vanillesuiker.
Schil de perzikken, halveer en ontpit ze.
Snijd ze vervolgens in plakken.
Rooster in een droge koekenpan de amandelschaafsel lichbruin.
Neem 4 ijscoupes en schenk er wat Dubbeldrank in.
Spuit of lepel er een laag slagroom bovenop.
Bedek met de plakken perzik.
Schep er een eetlepel gepureerde frambozen over.
Een toefje slagroom erover en bestrooi met de geroosterde amandelschaafsel.