Recept: Chocolade vla met kersen en advocaat
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenwachttijd 60 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
Voor de chocolade vla
2 dl Campina Boerenland volle melk
100 gr Tony Chocolonelys melk chocolade
8 eidooiers 4 granen Kwetters eieren
75 gr ruwe rietsuiker
2 dl slagroom
Voor de advocaat
3 eidooiers 4 granen Kwetters eieren
6 el ruwe rietsuiker
1 dl jenever
1 vanillestokje
2 dl Campina Boerenland volle melk
100 gr Tony Chocolonelys melk chocolade
8 eidooiers 4 granen Kwetters eieren
75 gr ruwe rietsuiker
2 dl slagroom
Voor de advocaat
3 eidooiers 4 granen Kwetters eieren
6 el ruwe rietsuiker
1 dl jenever
1 vanillestokje
Bereidingswijze van het recept
Oven voor verwarmen op 95 graden C.
Voor de chocoladevla,melk met chocolade aan de kook brengen.
Eidooiers met de rietsuiker opkloppen en met de chocolademelk mengen, slagroom toevoegen, dan van het vuur halen.
Deze massa op 95 graden C.
1 uur in de oven gaar laten worden.
Daarna de massa koud roeren.
Voor de advocaat, de ingredienten au bain marie verwarmen tot de advocaat dik geworden is.
In 4 mooie glazen schenken en garneer de chocolade vla met advocaat en verse kersen.