Recept: Bananen raita
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
2Ingrediënten
250 ml volle yoghurt
2 tl zwart mosterdzaad of wit
1/2 tl gemberpoeder
3 biologische Max Havelaar bananen, in plakjes van 1cm dik
1 tl Fair Trade Original rietsuiker
1 chilipepertje, in fijne ringetjes gesneden
zout
2 tl zwart mosterdzaad of wit
1/2 tl gemberpoeder
3 biologische Max Havelaar bananen, in plakjes van 1cm dik
1 tl Fair Trade Original rietsuiker
1 chilipepertje, in fijne ringetjes gesneden
zout
Bereidingswijze van het recept
Rooster de mosterdzaadjes in een droge koekenpan tot ze gaan springen het is handig om dan het deksel even op de pan te houden, tegen het wegspringen.
Plet de mosterdzaadjes met de bolle kant van een lepel.
Meng de mosterdzaadjes, gemberpoeder, suiker en chilipepertjes door de yoghurt.
Schep ook de bananen door de yoghurt en breng op smaak met zout.