Recept: The gipsy shake

Meer recepten in de categorie:

Fairfood, Cocktails

Recept informatie

Bereidingstijd:
10 minuten
Aantal personen:
1

Ingrediënten

Perzik
Halve limoen
30 ml Perzik likeur
25 ml Citroen likeur
20 ml eerlijk suikerwater
Ijs

Bereidingswijze van het recept

  1. Maak eerst het suikerwater.

  2. Kook een liter water en schenk deze uit over een kilo eerlijke van Gilse Ruwe Rietsuiker.

  3. Roer net zolang totdat alle suiker is opgelost.

  4. Laat het suikerwater afkoelen.

  5. Schil en snijd de perzik en doe de stukjes in het glas.

  6. Knijp een halve limoen uit en voeg het sap toe.

  7. Vul het glas met crushed ijs en voeg daar de perzik likeur, citrooen likeur, en suikerwater aan toe.

  8. En shaken.

  9. Hoog glas vullen met ijs en de cocktail hierover uitschenken.

  10. Garneer de cocktail met een limoentje en rietjes.