Recept: Carameltaart

Recept informatie

Bereidingstijd:
15 minuten wachttijd 60 minuten
Aantal personen:
8

Ingrediënten

1 pak wafels
advocaat tokkelroom
3 bekertjes slagroom
1 zakje klopfix
suiker
1 pakje saroma caramel
1 kopje melk
1 pak bastognekoeken
cacao om te garneren.

Bereidingswijze van het recept

  1. Springvorm bedekken met wafels.

  2. Laagje advocaat erop.

  3. Saroma met kopje melk kloppen.

  4. In een aparte schaal slagroom met suiker en klopvast kloppen en daarna de Saroma erdoor roeren.

  5. Het mengsel even laten stijven in de koelkast.

  6. Helft van het caramelmengesel over de wafels verdelen, nu weer een laag bastognekoeken leggen en de rest van het mengsel daar weer over.

  7. In de koelkast zetten tot de bastognekoeken zacht zijn geworden.

  8. Voor het serveren bestrooien met cacaopoeder.