Recept: Olijven met geitenkaas

Meer recepten in de categorie:

Hoofdgerechten, Tapas

Recept informatie

Bereidingstijd:
15 minuten
Aantal personen:
8

Ingrediënten

100 gr verse geitenkaas
1 tl zwarte peperkorrels
2 teentjes knoflook
1 rode peper
2 takjes oregano
5 gr koriander
1 citroen
1 pot zwarte olijven zonder pit
olijfolie

Bereidingswijze van het recept

  1. Plakken geitenkaas in blokjes snijden.

  2. Peperkorrels kneuzen.

  3. Knoflook in dunne plakjes snijden.

  4. Peper in kleine stukjes snijden.

  5. Oregano van takjes halen.

  6. Koriander fijnknippen.

  7. Citroen in dunne plakjes snijden.

  8. Olijven laten uitlekken.

  9. Alle ingredienten door ekaar scheppen, even laten intrekken en dan serveren.