Recept: Olijven met geitenkaas
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
8Ingrediënten
100 gr verse geitenkaas
1 tl zwarte peperkorrels
2 teentjes knoflook
1 rode peper
2 takjes oregano
5 gr koriander
1 citroen
1 pot zwarte olijven zonder pit
olijfolie
1 tl zwarte peperkorrels
2 teentjes knoflook
1 rode peper
2 takjes oregano
5 gr koriander
1 citroen
1 pot zwarte olijven zonder pit
olijfolie
Bereidingswijze van het recept
Plakken geitenkaas in blokjes snijden.
Peperkorrels kneuzen.
Knoflook in dunne plakjes snijden.
Peper in kleine stukjes snijden.
Oregano van takjes halen.
Koriander fijnknippen.
Citroen in dunne plakjes snijden.
Olijven laten uitlekken.
Alle ingredienten door ekaar scheppen, even laten intrekken en dan serveren.