Recept: Kippate op toast
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 stokbrood
250 gr kippenlevers
60 gr boter
1 el droge sherry
snuf cayennepeper
2 teentjes knoflook
1 tl mosterd
1 el zwarte olijven zonder pit
olijfolie
250 gr kippenlevers
60 gr boter
1 el droge sherry
snuf cayennepeper
2 teentjes knoflook
1 tl mosterd
1 el zwarte olijven zonder pit
olijfolie
Bereidingswijze van het recept
Verhit de oven voor op 200 graden C.
Snijd het brood in sneedtjes van 1 cm dik.
Bestrijk met de olijfolie.
Bak de sneetjes gedurende 8 tot 10 minuten in de oven.
Laten afkoelen.
Bak de kippenlevertjes 3 tot 4 minuten in de helft van de boter.
Laat ze wat afkoelen en pureer ze met de rest van de boter, sherry, cayennepeper, knoflook en mosterd.
Smeer de pate op de toast en garneer met de in plakjes gesneden olijf.
Direct serveren.