Recept: Chorizo met brood

Meer recepten in de categorie:

Hoofdgerechten, Tapas

Recept informatie

Bereidingstijd:
10 minuten
Aantal personen:
10

Ingrediënten

250 gr pittige chorizo
3 el olijfolie
2 teentjes knoflook in plakjes
1 tl gedroogde spaanse pepertjes
2 plakken beoerenbrood in blokjes

Bereidingswijze van het recept

  1. Snijd de chorizo in plakjes van 1/2 cm.

  2. Verhit de olie in een pan en laat de knoflook en peper gedurende 1 minuut zachtjes bakken.

  3. Verwijder de knoflook en peper als ze bruin beginnen te worden.

  4. Bak de chorizo in de achtergbleven olie tot ze beginnen te kleuren.

  5. Schep ze uit de pan.

  6. Schep de blokjes brood in de olie en laat ze uitlekken op keukenpapier.

  7. Leg op ieder plakje chorizo een blokje brood en prik het vast met een cocktail prikkertje Direct Serveren.