Recept: Rosbief Tonijnsandwich
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
1Ingrediënten
1 zakje tonijn 85 g
1 el magere kwark
1/2 theelepel gedroogde tijm
3 sneetjes volkorenbrood
3 plakjes rosbief
1 blaadje ijsbergsla
3 el rauwkost bakje 150 g
1 tl halvarine
1 appel
1 el magere kwark
1/2 theelepel gedroogde tijm
3 sneetjes volkorenbrood
3 plakjes rosbief
1 blaadje ijsbergsla
3 el rauwkost bakje 150 g
1 tl halvarine
1 appel
Bereidingswijze van het recept
Tonijn met kwark en tijm met staafmixer of vork mengen tot geheel glad is.
Op smaak brengen met zout en peper.
1 snee brood met rosbief beleggen en tonijnmengsel erover verdelen.
Tweede snee brood met ijsbergsla en rauwkost beleggen en met onbelegde kant op rosbief leggen.
Derde snee brood met halvarine besmeren en met besmeerde kant op rauwkost leggen.
Schuin doorsnijden en in aluminiumfolie verpakken.
Sandwich samen met appel in broodtrommel bewaren.