Recept: Tonijn eitjes Amuse
Recept informatie
Bereidingstijd:
Aantal personen:
8Ingrediënten
4 eieren
1 klein blikje tonijn op olie
3 el mayonaise
1 el fijngehakte bieslook
1 tl paprikapoeder
8 sprietjes bieslook
4 mooie slabladeren
2 kerstomaatjes
1 klein blikje tonijn op olie
3 el mayonaise
1 el fijngehakte bieslook
1 tl paprikapoeder
8 sprietjes bieslook
4 mooie slabladeren
2 kerstomaatjes
Bereidingswijze van het recept
Kook de eieren hard.
Laat de tonijn goed uitlekken.
Meng de tonijn met de mayonaise, de fijngehakte bieslook en paprikapoeder goed door elkaar.
Pel de eieren en snij ze doormidden.
Was de slabladeren en dep ze goed droog.
Leg de halve eieren in een mooie kring op de slabladeren met de snijkant naar boven.
Verdeel de tonijnmayonaise over de eieren.
Knip de sprieten bieslook in vieren.
Was de kerstomaatjes en snij ze in vieren.
Garneer de eieren met de sprietjes bieslook en een partje kerstomaat.