Recept: Geitenkaas croutons
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
20Ingrediënten
250 g geitenkaas (rol)
6 dikke plakjes wit brood
100 g zwarte olijven
1 bos bieslook
olijfolie.
6 dikke plakjes wit brood
100 g zwarte olijven
1 bos bieslook
olijfolie.
Bereidingswijze van het recept
De kaas in 20 dikke plakken snijden vaqn 1 cm.
Het brood in de toaster roosteren, dan met een rond vormpje 20 kringen van ongever 4 cm doorsnee uitsteken.
De oven op 250 graden C verwarmen.
De olijven halveren.
De broodkringen in heet olijfolie kort braden, dan op een bakplaat zetten.
Eerst de helft van de olijven erop verdelen, dan de geitenkaasplakjes.
In de voorverwarmde oven 5 minuten gratineren tot kaas begint bruin te worden.
De bieslook wassen en de stelen halveren.
De bieslook met de overige olijven op de croutons verdelen en meteen serveren.
De croutons portiegewijs gratineren zodat deze niet te sterk afkoelen.