Recept: Calvados Appel amuse

Meer recepten in de categorie:

Hapjes, Amuse

Recept informatie

Bereidingstijd:
15 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

1/4 zoetzure appel elstar
3 el calvados
50 gr roompate
8 kappertjes

Bereidingswijze van het recept

  1. Appels schillen en in 4 dunne plakken snijden.

  2. Uit elke plakje 2 sterretjes steken of snijden.

  3. Calvados met sterretjes in kleine pan aan de kook brengen en 1 minuut zachtjes laten koken.

  4. Appelsterretjes n zeef laten uitlekken.

  5. Pate met natgemaakt mes in 8 gelijke plakken snijden.

  6. Met koele hand pate tot 8 mooie gelijkmatige balletjes rollen.

  7. Balletjes tot gebruik afgedekt in koelkast bewaren.

  8. Appelsterretjes over vier amuselepels verdelen.