Recept: Fruitsalade met Griekse yoghurt en noten
Meer recepten in de categorie:
Dieet en Slank, NagerechtMakkelijk en Snel, Koud10
Nagerechten, Koud
Recept informatie
Bereidingstijd:
10 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
65 gr hazelnoten
250 g aardbeien
100 g rode bessen
3 nectarines
100 g blauwe bessen
2 eetlepels citroensap
300 gr Griekse yoghurt
vloeibare honing
250 g aardbeien
100 g rode bessen
3 nectarines
100 g blauwe bessen
2 eetlepels citroensap
300 gr Griekse yoghurt
vloeibare honing
Bereidingswijze van het recept
Hazelnoten grof hakken.
In droge koekenpan hazelnoten al schuddend lichtbruin roosteren.
Op bordje laten afkoelen.
Aardbeien wassen, schoonmaken en halveren.
Rode bessen wassen en met vork van takjes afritsen.
Nectarines wassen, halveren, pit verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden.
Blauwe bessen wassen.
In kom alle vruchten mengen en besprenkelen met citroensap.
Fruitsalade over vier schaaltjes verdelen en dot Griekse yoghurt erop scheppen.
Gehakte noten erover verdelen en vloeibare honing naar smaak erover schenken.