Recept: Kiwimeloenbowl
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minuten wachttijd 20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 citroen
7 rijpe kiwies
1 grote meloen met groen vruchtvlees
2 eetlepels Tropical limonadesiroop
1/2l bronwater citroen
1 fles koud mousserend wit druivesap
12 ijsblokjes
meloenbolletjeslepel
7 rijpe kiwies
1 grote meloen met groen vruchtvlees
2 eetlepels Tropical limonadesiroop
1/2l bronwater citroen
1 fles koud mousserend wit druivesap
12 ijsblokjes
meloenbolletjeslepel
Bereidingswijze van het recept
De citroen uitpersen en de kiwies schillen, 1 kiwi in plakjes snijden en de plakjes tot gebruik afgedekt in de koelkast zetten.
De rest van de kiwi's in de lengte halveren en deze helften in plakjes snijden.
De kiwiplakjes dan in een kom overdoen.
De meloen halveren, de pitjes verwijderen en met een meloenbolletjeslepel bolletjes uit het vruchtvlees steken.
Deze bolletjes bij de kiwi doen.
De Tropical limonadesiroop en het citroensap erover schenken.
De kom daarna 20 minuten afgedekt in de koelkast zetten.
Dan het bronwater en het mousserende druivesap bij de meloen en de kiwi schenken en hier ook de ijsblokjes aan toevoegen.
De achtergehouden kiwischijfjes aan de rand van de schaal steken en de bowl direct serveren.