Recept: Lunch-brucetta
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
8 Olivia Oregano-bruchetta's
1/4 zakje rucola
8 plakjes Fricandeau Bruchetta
1 bakje Verstegen Bearnaisesaus
8 henne-eitjes
azijn
zout
1/4 zakje rucola
8 plakjes Fricandeau Bruchetta
1 bakje Verstegen Bearnaisesaus
8 henne-eitjes
azijn
zout
Bereidingswijze van het recept
Rucola wassen, droogdeppen en over de Bruchetta's verdelen.
Plakjes fricandeau bruchetta driedubbel vouwen en op de rucola keggen.
Eitjes pocheren in water met een scheutje azijn en een snufje zout.
Even op keukenpapier uit laten lekken en op de fricandeau leggen.
Ondertussen de saus verwarmen en over de warme gepocheerde eitjes scheppen.
2 Bruchetta's per persoon op een bord legen en serveren terwijl de eitjes en de saus nog warm zijn.