Recept: gegrilde aardappels met verse kaas
Recept informatie
Bereidingstijd:
10 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
4 aardappelen
1 zakje rucola
100 gr. verse kaas
1/2 eetl.witte-wijnazijn
2 eetl. walnotenolie
zout
peper
1 zakje rucola
100 gr. verse kaas
1/2 eetl.witte-wijnazijn
2 eetl. walnotenolie
zout
peper
Bereidingswijze van het recept
Aardappels onder koud stromend water schoonboenen en elk in de lengte in 4 plakken snijden.
In een pan met weinig water aardappelplakken in ca.
5 minuten beetgaar koken en afgieten Aardappelplakken op werkblad leggen.
Rucola en kaas erover verdelen In kopje azijn en olie mengen en over de aardappels sprenkelen.
Bestrooien met zout en peper.
Aardappelplakjes in stapeltjes van 4 op elkaar in lage overschaal leggen.
Schaal 10 min.
onder voorverwarmde hete grill schuiven en in ca.
3 minuten iets laten smelten.