Recept: Hartig brood
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
6Ingrediënten
roombrie
boter
ciabatta (ook lekker met: een ongesneden witbrood of turksbrood)
3 tomaten
potje pesto
italiaanse kruiden
boter
ciabatta (ook lekker met: een ongesneden witbrood of turksbrood)
3 tomaten
potje pesto
italiaanse kruiden
Bereidingswijze van het recept
Snij het brood horizontaal door 3en.
Smeer alle kanten, behalve de onderkant, in met boter.
Smeer 2 kanten dik in met pesto (niet de bovenkant).
Snij de brie in plakjes en beleg ze ruim op de pesto.
Snij vervolgens de tomaten in plakjes en leg die op de brie.
Leg alle plakken weer opelkaar.
Doe het brood ongeveer 10 minuten in de oven (elektrische over 200 graden).
Houd het brood in de gaten.
Het is klaar als de brie is gesmolten en het brood lekker knapperig is.
Warm serveren.