Recept: pizza met wortelsla met appel en rozijntjes

Meer recepten in de categorie:

Hoofdgerechten, Pizza's

Recept informatie

Bereidingstijd:
25 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

30 g blanke rozijnen
2 appels ( jonagold)
1/2 citroen
2 el olijfolie extra vierge
peper
zout
2 verse pizza's
2 zakjes wortelreepjes 200 g

Bereidingswijze van het recept

  1. Wel de rozijnen 10 min.

  2. in lauw water.

  3. Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd de parten in stukjes.

  4. Pers de citroen uit.

  5. Klop het sap met de olie en peper en zout door elkaar.

  6. Schep de afgegoten rozijnen met de appelstukjes, de wortelreepjes en het oliemengsel door elkaar.

  7. Laat de salade in ong.

  8. 20 min.

  9. op smaak komen.

  10. Verwarm de pizza's volgens de aanwijzingen op de verpakking en snijd ze in punten.

  11. Serveer met de salade.