Recept: Oosterse braaddrumsticks

Meer recepten in de categorie:

Hoofdgerechten, Vlees

Recept informatie

Bereidingstijd:
40 minuten wachttijd 3uur
Aantal personen:
4

Ingrediënten

1 teentje knoflook
1/2 limoen
1 eetlepel zonnebloemolie
2 theelepels sesamolie
1 eetlepel bakgember
2 eetlepels sambal oelek
1/4 bos koriander
zout
peper
12 braaddrumsticks

Bereidingswijze van het recept

  1. Pel de knoflook en pel deze uit boven een kom, pers de limoen, en voeg sap met zonnebloemolie,sesamolie, bakgember en sambal toe aan de knoflook.

  2. Hak de koriander fijn en voeg 1 eetlepel toe aan de marinade, breng op smaak met zout en peper.

  3. Marineer de drumsticks en zet ongeveer 3 uur in de koelkast ( afgedekt) Verwarm de oven op 200 graden ( hetelucht 180 graden) Bekleed bakplaat met bakpapier, leg de drumsticks op de bakplaat en laat ze midden in de oven in ca.

  4. 30 min gaar worden.

  5. Bestrooi de drumsticks als ze koud zijn met de rest van de koriander.

  6. Seveer met naanbrood( patak's)