Recept: Tagliatelle met zalm

Recept informatie

Bereidingstijd:
30 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

200 gr tomaten
325 ge gerookte zalmsnippers
25 gr boter
1/2 dl kirsch
400 gr tagliatelle
200 gr crè­¥ fraiche
dille
zout en peper

Bereidingswijze van het recept

  1. Ontvel tomaten en verwijder het zaad snijd de tomaten in stukjes, en breng deze aan de kook.

  2. Laat de tomaten op een matig vuur in ca.

  3. 15 min inkoken tot een dikke saus.

  4. Snijd de zalm in stukjes,en smelt de boter en verwarm hierin 3/4 van de zalm in 3 min giet er de kirsche of calvados bij.

  5. Stoof de zalm op een laag vuur gedurende 10 min en laat het vocht verdampen.

  6. Kook de tagliatelle prak de gestoofde zalm fijn en voeg er de tomatensaus aan toe,en de rest van de zalm.

  7. Voeg de crè­¥ fraiche en de dille toe en breng op smaak met wat peper en zout.

  8. Garneer met dille.