Recept: Spaghetti met olijven en paddestoelen
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
2 bakjes paddestoelenmelange (200 g)
1 ui
400 g spaghetti
2 eetlepels olijfolie
125 ml slagroom
50 g groene olijven zonder pit
zout
peper
4 eetlepels kruidenolie eekhoorntjesbrood & truffels
1 ui
400 g spaghetti
2 eetlepels olijfolie
125 ml slagroom
50 g groene olijven zonder pit
zout
peper
4 eetlepels kruidenolie eekhoorntjesbrood & truffels
Bereidingswijze van het recept
Paddestoelen met keukenpapier schoonvegen en in plakjes snijden.
Ui pellen en snipperen.
Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken.
Intussen in pan olie verhitten.
Ui ca.
5 minuten aanfruiten.
Paddestoelen toevoegen en op hoog vuur ca.
5 minuten al omscheppend bakken.
Room erbij schenken en aan de kook laten komen.
Olijven erdoor roeren en ca.
2 minuten meewarmen.
Saus met zout en peper op smaak brengen.
Spaghetti over vier diepe borden verdelen.
Saus erover scheppen en kruidenolie erover druppelen.