Recept: Tuinerwtenrisotto met kipfilet
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
2Ingrediënten
1 zakje Risotto alla Milanese (165 g)
3 eetlepels olijfolie
2 kipfilets
1 theelepel koenjit (kurkuma)
1/2 pak tuinerwten (450 g, diepvries)
1/2 zakje verse basilicum (15 g, grofgescheurd)
50 g geraspte oude kaas
3 eetlepels olijfolie
2 kipfilets
1 theelepel koenjit (kurkuma)
1/2 pak tuinerwten (450 g, diepvries)
1/2 zakje verse basilicum (15 g, grofgescheurd)
50 g geraspte oude kaas
Bereidingswijze van het recept
Risotto opzetten met 1/2 liter water en 1 el olie.
Risotto in 15 min.
gaar koken.
Halverwege bevroren tuinerwten door risotto roeren.
Kipfilet in reepjes snijden en bestrooien met peper, zout en koenjit.
In koekenpan rest van olie verhitten en kip in8 min.
rondom lichtbruin en gaar bakken.
Kip en basilicum door risotto mengen.
Risotto op twee borden scheppen.
Serveren met geraspte kaas.